Hei alle sammen. Nå har jeg lagt ut på Instagram Og Snapchat sånn at jeg kan få inn litt spørsmål til dette innlegget. Det var en del forskjellige spørsmål som kom inn så jeg svarer på de som var mest populære.

Hva er dine planer etter at koronaen er over?

Jeg kommer vel til å reise til hytta vår som ligger i Sverige. Jeg kommer vel også til å reiser litt mer rundt i Norge for å reise på badeland og forskjellige lekeland med Leah.

Er du redd for koronaen?

Jeg vil ikke si jeg er redd, men det er jo noe som påvirker hverdagen vår. Det har jo vært veldig strengt på bruk av munnbind og sånt, men det har begynt å bli bedre. Så jeg er ikke redd Koronaen men jeg følger regler for å slippe at noen jeg bryr meg om skal få det, og jeg vil helst unngå å få det selv.

Hvorfor legger nesten aldri ut bilder med ansiktet ditt?

Jeg har gått igjennom en litt tøff periode som har gjort at jeg har fått dårligere selvtillit. Jeg har også ikke klart å reise på trening etter alt som har skjedd. Jeg kommer til å skrivet et annet innlegg om det som har skjedd senere, vet ikke helt når. Men jeg er ikke klar for å dele det enda.

Kan du legge ut bilde av deg selv?

Ja det kan jeg. Det er ikke ofte jeg sminker meg men i dag følte jeg at jeg trengte det. 

Har du noen planer for sommeren?

Nei ingenting er bestemt enda spørs litt hva som skjer videre. Men jeg har planer om å dra på stranden og kose meg sammen med Leah og noen venner. Jeg har også planer om å grille mye og bare nyte sommeren men familie og venner.

Hvordan synes du det er å være ung mor? 

Nå er jeg bare en ung mor, så jeg vet ikke helt hvordan jeg skal svare på dette. Men min hverdag er jo fylt med mye lek og aktivitet, Og jeg må også planlegge dagen sånn at jeg de faste rutinene blir holdt. Jeg merker at Leah begynner å blir stor, og hu har vær igjennom en litt slitsom periode, hvor det har vært en del surving. Så jeg har jo vært heldig som har familie og venner som hjelper til litt innimellom, noe jeg setter utrolig stor pris på. Det hjelper bare å gå en liten tur så er Leah fornøyd og koser seg.

Kan du legge ut bilder av deg og ungen?

Ja jeg kan legge ut et, men jeg kommer ikke til å legge ut bilder ofte med tanke på jeg ønsker at Leah skal kunne bestemme litt selv hvilket bilder som kommet her av henne. Dette bildet er tatt noen dager får Leah fylte ett år.

hvordan går det med dere?

Vi har det veldig bra om dagen, det er jo litt mye som skjer men det går helt fint. Vi er masse ute og nyter vårer, og det kommer vi til å gjøre fremover også.

Jeg tenker å ikke ta flere spørsmål for denne gangen, så hvis dere vil sende inn spørsmål så er et bare å ta kontakt på Insta eller snap

Snap: linelorensew

Insta: line_lorense

Hei alle sammen, da er jeg endelig tilbake etter en lang periode hvor det har skjedd veldig mye. Jeg har jo flyttet, så nå bor jeg nærmere familien min. Det er veldig godt å ha familie i nærheten nå som Leah begynner å blir stor, det er også en annen grunn som jeg ikke vil dele helt enda. Men jeg kan fortelle såpass mye at det er noen store forandringer som  skjer, og jeg gleder meg veldig til å kunne dele det.

Jeg har vært borte en god periode, og jeg har slette mye av de gamle innleggene, fordi jeg ønsker å starte på nytt. Det har skjedd så mye i det siste at det har vært veldig godt å kunne starte på nytt, med blanke ark.

En liten oppdatering:

Leah er nå over et år og det merkes. Hun er ikke lengre den lille babyen min som kunne sove store deler av dagen. Hun er en aktiv og glad liten jente som er nysgjerrig på alt som finnes. Hun er veldig glad i å være ute å leke, og hun vil helst være ute hele dagen. Jeg kommer ikke til å dele så mange bilder av Leah her for jeg synes hun fortjener et privat liv, men det kommer sikkert til å komme ut et bilde innimellom.